Lokalbankalliansen og Partners Eiendomsmegling inngår samarbeid

Samarbeidet innebærer at Partners Eiendomsmegling legger til rette for at lokalbankene styrker sin tilstedeværelse innen eiendomsmegling.

">

Aktiv Innherred blir Lokalmegleren & Partners

Lokalbankalliansen og Partners Eiendomsmegling inngår samarbeid

Samarbeidet innebærer at Partners Eiendomsmegling legger til rette for at lokalbankene styrker sin tilstedeværelse innen eiendomsmegling.

 

- Det har vært flere aktører som har ønsket å innlede et samarbeid med oss, men vi mener at Partners er de som oppfyller de strenge kravene vi stiller til våre samarbeidspartnere, forteller styreleder i Lokalbankalliansen Bjørn Asle Hynne, som også er banksjef i Aasen Sparebank.

 

Deler samme visjon og mål

- Gjennom samarbeidet med Partners får de bankene som ønsker det, nå en mer kostnadseffektiv modell som gir meglerforetakene en mer lønnsom drift lokalt, sier Hynne.
- Partners har det beste tilbudet for våre lokalbanker når det kommer til eiendomsmegling.

- Som oss, er Partners opptatt av lokalt eierskap og lokal kunnskap. Dette gir oss en stor grad av frihet. Med Partners nasjonale merkevare kombinert med en sterk lokal forankring, får vi tilgang til kompetanse og verktøy som vi ikke har i dag, sier han.

 

Første gang en bank på eiersiden

Dette er første gang Partners Eiendomsmegling har tilknyttede meglerkontor med en bank på eiersiden. – Vi i Partners er fleksible og legger til rette for ulike eierstrukturer, sier administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Sodeland. – Denne tilnærmingen har gjort at vi har en modell som gir gode resultater og kan tilpasse oss flere markeder, sier hun.

Partners er opptatt av at meglerkontorene opptrer fritt og selvstendig. - Samarbeidet mellom Lokalbankene og meglerforetakene skal sikre bankkundene gode kundeopplevelser og tjenester. Samtidig er det viktig at meglerkontorene fritt skal bygge egen identitet. Vi skal ha fokus på gode kundeopplevelser og være best på visning og best på oppfølging, understreker Sodeland.

– Den lokale forankringen er alfa omega, og de lokale bankene i Lokalbankalliansen tilbyr nettopp dette. Vårt bidrag vil være en outsourcing av alt som skal til for å drive meglerforetak, tilgang til verktøy som legger til rette for oppstart av lokale eiendomsmeglerkontor og erfarings- og kompetanseutveksling som alle parter vil tjene på, avslutter hun.

- Samarbeidet mellom meglerforetakene og Partners skal gi de lokale eiendomsmeglerne en styrket leveransekraft ut mot bankens kunder. Dette er i samsvar med både bankene og meglerforetakenes strategi, sier Bjørn Asle Hynne.

 

Overgangen er allerede i gang

Lokalmegleren & Partners i Bø i Telemark, er det første kontoret som er en del av dette samarbeidet. 17. november endret de merkevare Lokalmegleren & Partners. De har i dag et tett samarbeid med Sparebanken DIN, som er en del av Lokalbankalliansen. 12. desember skal ytterligere fem meglerkontorer i Trøndelag, bli en del av Partners-systemet. Her vil fem banker gå inn på eiersiden, som betyr at Partners tilstedeværelse i fylket blir betydelig.  De blir en del av Partners nettverk av lokalkjente eiendomsmeglere i 32 kontorer i Norge, fra Arendal i sør til Alta i nord.

 

Lokalbankalliansen består av 10 banker fra Nordland i nord til Østfold i sør: 68°Nord (Nordland), Aasen Sparebank, Selbu Sparebank, Nidaros Sparebank, Statsbygd Sparebank, Ørland Sparebank (Trøndelag), Tolga-Os Sparebank (Innlandet), Sparebanken DIN, Drangedal Sparebank (Telemark) og Askim & Spydeberg Sparebank (Viken/Østfold)

 

Siste nytt fra våre medlemmer